Het instellen van verzendopties in BigCommerce om toe te wijzen aan verschillende Huboo-diensten (bijv. met tracking/zonder tracking/speciale verzending voor 13.00 uur, enz.) is iets complexer dan op andere platforms.

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat 'Gratis verzending' is uitgeschakeld voor al je producten. Als 'Gratis verzending' is ingeschakeld, is dit de enige verzendoptie die wordt weergegeven bij het afrekenen voor verzendzones waar je gratis verzending aanbiedt.

Je vindt deze optie onder 'Verzenddetails' in de productadvertentie – indien uitgeschakeld, ziet het eruit zoals hieronder

Text

Description automatically generated with low confidence

Vervolgens moet je 'Gratis verzending' uitschakelen onder de instellingen voor 'Verzending'

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Dan moet je nieuwe verzendopties met een 'Vast tarief' aanmaken

A picture containing graphical user interface

Description automatically generated

Als je nieuwe verzendopties met een vast tarief aanmaakt, let dan op: de 'Weergavenaam' is waar Huboo aan toegewezen moet worden:

Application

Description automatically generated with low confidence

NB

De standaardtekst die wordt toegepast op productpagina's wanneer je niet de instellingen voor 'Gratis verzending' gebruikt, is 'Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen'. Om deze tekst aan te passen kun je onderstaand artikel op de BigCommerce-ondersteuningsfora raadplegen:

https://support.bigcommerce.com/s/question/0D51B00004Btumw/editing-product-page-shipping-text