Als Huboo momenteel geen integratie biedt met het verkoopkanaal dat je gebruikt, of als je gewoon snel eenvoudige advertenties in Huboo wilt maken, kun je handmatig advertenties maken via het dashboard.

Hoe maak je een Huboo-advertentie aan met het dashboard

Meld je aan bij je Huboo-account, klik op het Menu "Advertenties" (Listings) en klik op "Advertenties niet bij Huboo" (Listings Not With Huboo) in het vervolgkeuzemenu:

In de rechterbovenhoek van de pagina "Advertenties niet bij Huboo", vind je de knop "Product handmatig toevoegen" (Add Product Manually):

Het volgende formulier verschijnt, met elk veld duidelijk gelabeld met notities die het doel van het veld uitleggen:

Notitie:

• Titel en Identifier zijn verplichte velden.
  • SKU's zijn optioneel, maar aanbevolen.
  • Als je geen kostprijs toevoegt, kunnen we je geen accuraat overzicht geven van de waarde van je voorraad bij Huboo.

Vul de velden in met de relevante productinformatie:

Onder deze velden krijg je de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden voor de advertentie.

Klik op de knop "Bestand kiezen" (Choose file) en selecteer een .jpg bestand onder XXmb om te uploaden.

(Als je ervoor kiest dit nu niet te doen, kun je later altijd teruggaan naar de advertentie en een afbeelding toevoegen)

Klik op de knop "Verzenden" (Submit)

Je zou dan een pop-upvenster moeten zien waarin wordt bevestigd dat je advertentie is toegevoegd

Welke gegevens kan ik niet toevoegen bij het aanmaken van advertenties met het dashboard?

Als je handmatig advertenties toevoegt, kun je alleen de kernproductgegevens toevoegen waar het formulier om vraagt. Je kunt dus geen specifieke gegevens toevoegen, zoals eBay-artikelnummers of product-ID's die specifiek zijn voor je verkoopkanaal.

Wanneer moet ik handmatige advertenties maken?

• Wanneer je enkel je artikelen verkoopt op een kanaal waar Huboo niet mee integreert.
  • Als je voorraad moet beheren voor artikelen die niet individueel zijn vermeld voor verkoop op je verkoopkanaal/kanalen.
  • Als je een tweede advertentie wilt maken voor een artikel (om voorraad apart op te slaan) voor een artikel dat je al hebt toegevoegd via het onderdeel "Advertenties niet bij Huboo" van het dashboard.
  • Wanneer je snel eenvoudige advertenties moet maken.

Wanneer moet ik geen handmatige advertenties maken met het dashboard?

• Als je wilt dat wij orders matchen / je voorraadniveaus synchroniseren op kanalen zoals eBay/Amazon met gebruikmaking van artikelnummer of ASIN in plaats van je SKU.
  • Als je geen SKU's aan je producten hebt toegewezen. Als je handmatig advertenties moet maken maar geen SKU's hebt, raadpleeg dan onze gids over SKU's en Identifiers voor hulp bij het maken van een SKU-systeem.
  • Als je een groot aantal advertenties handmatig moet aanmaken - wij raden aan om in dit scenario advertenties importeren naar Huboo via een CSV-bestand.

Als het belangrijk is dat je specifieke details toevoegt zoals eBay-artikelnummers, of ASIN-nummers van Amazon, of andere ID's geassocieerd met website-advertenties (voor geïntegreerde platformen), raden we aan advertenties toe te voegen met behulp van het onderdeel "Advertenties niet bij Huboo" van het dashboard.