De WooCommerce-integratie van Huboo voert de volgende functies uit:

• Het downloaden van productadvertenties van WooCommerce naar Huboo
  • Het importeren van bestellingen van WooCommerce in Huboo
  • Het (optioneel) op inventarisniveau synchroniseren van Huboo naar WooCommerce
  • Het als afgehandeld markeren van bestellingen en het automatisch bijwerken van trackingnummers en vervoerders in WooCommerce wanneer bestellingen vanuit Huboo worden verzonden*

* De standaard integratie-instellingen sturen trackingnummers naar het gedeelte 'interne opmerkingen' in de WooCommerce-bestellingen. We bieden volledige ondersteuning voor de WooCommerce-invoegtoepassing voor het volgen van bestellingen, die beschikbaar is op aanvraag. Houd er rekening mee dat het 7-10 dagen kan duren voordat deze ondersteuning wordt geactiveerd op je account.

Huboo ondersteunt de integratie van meerdere WooCommerce-accounts met één Huboo-gebruikersaccount.