Standaard maakt de WooCommerce-integratie van Huboo een privénotitie met het trackingnummer van je bestelling:

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

Invoegen van trackingnummers en links in klantmails van WooCommerce

Je zou graag zowel het trackingnummer als de volledige trackinglink willen opnemen in je klantnotificatiemails van WooCommerce.

Om dit mogelijk te maken, moet je de officiële WooCommerce-app voor het volgen van verzendingen kopen en installeren, die wordt ondersteund door de Huboo-integratie.

Koop en installeer de invoegtoepassing in je WooCommerce-winkel en vraag je Huboo Business Development Manager of klantenserviceteam om de invoegtoepassing voor het volgen van verzendingen toe te voegen aan je Huboo-account (en vermeld je viercijferige Huboo-referentienummer).

Hoe lang duurt het voordat de invoegtoepassing voor het volgen van verzendingen is geactiveerd?

Het activeren van de ondersteuning voor de invoegtoepassing voor het volgen van verzendingen brengt een kleine aanpassing met zich mee die in je integratie moet worden doorgevoerd door ons technische team. Derhalve kan het tussen de 14-21 dagen duren voordat activeringsverzoeken voltooid zijn.

Wat gebeurt er zodra de invoegtoepassing geactiveerd is?

Zodra ons technische team de invoegtoepassing voor het volgen van verzendingen heeft geactiveerd op je account, zal de trackinginformatie die we doorgeven aan WooCommerce worden doorgestuurd naar de invoegtoepassing – die je rechts van je bestellingen kunt zien binnen WooCommerce.

Graphical user interface, application, email

Description automatically generated

De app voor het volgen van bestellingen zal de trackinginformatie opnemen in de e-mailmeldingen die WooCommerce elke keer naar je klanten stuurt als de status van de bestelling is bijgewerkt.

Let op: bestellingen die vanuit Huboo zijn geïmporteerd en verzonden voordat de invoegtoepassing aan jouw kant is geïnstalleerd en voordat de ondersteuning voor de invoegtoepassing aan onze kant is geactiveerd, zullen niet met terugwerkende kracht worden bijgewerkt.