Huboo is lid van het Shopify Partners-programma.

Het Shopify Partners-programma stelt Huboo in staat om klanten uit te nodigen om Huboo beheerderstoegang te verlenen tot de winkel(s) van de klant, met aanpasbare machtigingen.

A picture containing logo

Description automatically generated

Waarom zou ik Huboo toegang verlenen?

Deze directe toegang maakt het oplossen van eventuele installatieproblemen snel en eenvoudig voor ons team.

Onze interne Shopify-experts zijn volledig getraind in het bouwen en onderhouden van Shopify-winkels en kunnen hulp en advies bieden over verschillende aspecten van de functionaliteit van het platform, en over hoe Shopify het beste kan worden geïntegreerd met Huboo.

We adviseren om toegang te verlenen via het partnerprogramma zodra je je Shopify-winkel integreert met Huboo.

Moet ik Huboo toegang verlenen tot mijn winkel via Shopify Partners om mijn winkel te integreren?

Nee. Onze integratie krijgt toegang tot de vereiste klant- en bestelinformatie via een ander autorisatieproces. De toegang die via het Partners-programma wordt verleend is specifiek ontworpen voor menselijke toegang om de winkel te beheren/ontwikkelen.

Toegang verlenen

Om Huboo toegang te verlenen tot je winkel moeten we eerst een uitnodiging verzenden.

Je hoeft dan alleen nog het verzoek dat door ons team is verzonden goed te keuren, dat zal verschijnen als melding boven aan je beheerdersstartpagina in Shopify:

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Als je klikt op 'Verzoek beoordelen' krijg je een volledige lijst te zien van de machtigingen die Huboo heeft aangevraagd:

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Onze standaardprocedure is om Volledige toegang aan te vragen (zoals getoond in de bovenstaande schermopname).

Je kunt de goedkeuring aanpassen en verschillende menu's/instellingen waar je geen toegang tot wenst te verlenen deselecteren. Houd er wel rekening mee dat door de toegang tot bepaalde elementen van je winkel te beperken, wij niet in staat zijn om direct te helpen bij eventuele problemen die voortkomen uit acties die betrekking hebben op deze elementen van de winkel/instellingen.

Toegang intrekken

Als je om welke reden dan ook de toegang van Huboo tot je winkel via het Partner-programma moet verwijderen, kun je dat gemakkelijk doen binnen je Shopify-instellingen:

• Onder het menu 'Instellingen' klik je op 'Plan en machtigingen':

Graphical user interface, text

Description automatically generated

• Scrol naar beneden naar 'Machtigingen'; daar vind je 'huboo technologies limited' in het gedeelte 'Samenwerkersaccounts':

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

• Klik op de link 'huboo technologies limited' en scrol naar de onderkant van de pagina – klik daar op 'Samenwerker huboo technologies limited verwijderen'Graphical user interface, application, Word