Stap 1)

Maak een ondersteuningsticket aan voor ons technische ondersteuningsteam via ons dashboard op https://client.huboo.uk/tickets (zet 'technische hulp' in de onderwerpregel) – met de vraag of wij je een AliExpress verbindingslink willen sturen

Graphical user interface, text, application, email, Teams

Description automatically generated

Stap 2)

Wij sturen je een autorisatie-URL; voordat je op de URL klikt moet je ervoor zorgen dat je aangemeld bent bij het AliExpress-verkopersaccount dat je wilt integreren met Huboo

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Stap 3)

Klik op de autorisatie-URL. Als het geslaagd is, ga je automatisch naar een bevestigingspagina zoals in de onderstaande schermopname;

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Stap 4)

Beantwoord het ondersteuningsticket en bevestig dat je op de autorisatielink hebt geklikt. We sturen een bevestiging zodra de integratie actief is.

Stap 5)

Je moet je integratie elke maand vernieuwen, omdat het AliExpress-platform het vernieuwen van autorisatietokens niet ondersteunt.

We sturen je elke maand een nieuwe autorisatielink om op te klikken, zodat je verbonden kunt blijven.